11/5/12

ΗΛΙΑΚΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ iPAD

Μια νέα θήκη - πληκτρολόγιο παρουσίασε η Logitech για το iPad νέας γενιάς όπως και για το iPad 2, επεκτείνοντας τη σχετική γκάμα της. Το υπέρλεπτο Logitech Solar Keyboard Folio ξεφεύγει από την τυπική λογική των περιφερειακών, προσφέροντας μια έξυπνη σχεδίαση, προστασία για την ταμπλέτα, αλλά και ενσωματωμένο πληκτρολόγιο που φορτίζει με φως.

Το Solar Folio ακολουθεί τη λογική των παρόμοιων -ηλιακά φορτιζόμενων- πληκτρολόγιων της εταιρίας για Mac και PC. Έτσι μπορεί και φορτίζει το πληκτρολόγιο (τεχνολογίας Bluetooth) με οποιοδήποτε φως, σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο. Με μια πλήρη φόρτιση, το Solar Folio μπορεί να λειτουργεί έως και δύο χρόνια (με μέσο όρο χρήσης τις 2 ώρες ανά μέρα).

Θέλετε να παρακολουθήσετε ένα βίντεο, ή να δακτυλογραφήσετε ένα email; To folio μπορεί να στηριχθεί σε δύο θέσεις, κρατώντας το iPad στην ιδανική γωνία ανάλογα με τη χρήση. Έτσι στην πρώτη θέση στήριξης έχετε το πλήρες πληκτρολόγιο στη διάθεσή σας, ενώ στη δεύτερη, η πρώτη γραμμή πλήκτρων χρησιμεύει ως χειριστήρια των πολυμέσων που παρακολουθείτε, ρυθμίζοντας ακόμη και την ένταση του ήχου.

Το folio έχει επίσης μια λειτουργία άμεσης έναρξης-παύσης, οπότε μόλις το ανοίγετε ενεργοποιείται και το iPad, ενώ όταν το κλείνετε η ταμπλέτα περνά σε κατάσταση αναμονής. Το Logitech Solar Keyboard Folio αναμένεται να είναι ήδη διαθέσιμο στην Ευρώπη με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα €129.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΠΟΡΙΕΣ, ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ με στυλ... οικολογικό!

ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ;