1/11/11

ΜΟΓΓΟΛΙΑ: ΝΕΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Η LDK Solar, θυγατρική εταιρίας της LDK Silicon & Chemical Technology, έχει κληθεί από την κυβέρνηση του Hohhot - πρωτεύουσα της αυτόνομης περιοχής της Μογγολίας – να κατασκευάσει μια μονάδα παραγωγής 30.000 τόνων πολυκρυσταλλικού πυριτίου στην ζώνη ανάπτυξης του Jinsan.

Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε σήμερα έγινε ο εορτασμός για την αύξηση της συνολικής παραγωγικότητας πολυκρυσταλλικού πυριτίου της LDK Silicon σε 50.000 τόνους ετησίως μέχρι και το τέλος του 2013. Η εταιρία στοχεύει έμμεσα στην ανάπτυξη της ηλιακής ενέργειας βελτιώνοντας την τεχνολογία παραγωγής πολυκρυσταλλικού πυριτίου που πρόκειται για ένα από τα βασικά συστατικά ενός φωτοβολταϊκού πάνελ.

Η εταιρία έχει αυτή τη στιγμή παραγωγική δύναμη 17.000 τόνους ετησίως υπολογίζεται ότι με τις νέες εγκαταστάσεις η παραγωγή θα φτάσει τους 25.000 τόνους μέχρι τα μέσα του 2012. Οι νέες εγκαταστάσεις θα προσφέρουν και πολλές θέσεις εργασίας. Με την αύξηση των εργοστασίων παραγωγής πολυκρυσταλλικού πυριτίου θα έχουμε πιο ανταγωνιστικές τιμές και έτσι θα μπορούν να κατασκευαστούν με τη σειρά τους φθηνότερα ηλιακά πάνελ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΠΟΡΙΕΣ, ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ με στυλ... οικολογικό!

ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ;

FOLLOW BY EMAIL